IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 идеални аксесоара за жени над 40

31 декември 2018 13 00

Вижте на какво трябва да заложат тези дами

Снимки: Istock

Снимки: Istock

Кои са идеалните аксесоари за жени, които са прехвърлили 40-те?

Със сигурност списъкът може да бъде много дълъг, но ето пет от тях, които са задължителни според редица дизайнери, цитирани в Wday.

Чанта

Това е възрастта, в която е време да спрете да купувате нещо, което едва ли ви е харесало и да започнете да избирате само „най-доброто“. А чантата е индикатор за вашия социален статус.

Затова е необходимо да имате в гардероба си поне един едноцветен модел от естествена кожа в духа на модели на водещи марки като Celine, Furla, Bottega Veneta. Насочете се към благородни или неутрални цветове – бордо, кралско синьо, кафе, шампанско и др.

И ако имате такъв модел, време е да се насочите и да потърсите „диаманта“ на вашия гардероб – иронична и весела чанта, която да отразява вашата личност.

Часовник

Обичате ли „умилителни“ часовници с венчелистчета вместо стрелки за минутите и часовете? Това не е лошо, особено що се отнася до моделите на Christian Dior или Boucheron. Въпреки това, всяка жена над 40 е хубаво да има стилен часовник с минимум декорация. Каишката може да бъде както от стомана, така и кожена.

Копринени шалове

Нищо не може да замени копринения шал на жената, съветът е да бъде едноцветен – бледосиньо, кремаво, лилаво... Елегантните шалове са перфектният аксесоар за всяка дама и правят външния вид свеж. Просто трябва да се носи с вкус, за да не се получи обратен ефект.

Оригинални украшения

Може би най-свободната зона за експерименти са украшенията. С тяхна помощ трябва да изразите своята индивидуалност. Пръстен за два пръста, една обица, гривна с плетка – всички тези неща са идеалният начин да се придаде оригиналност, без да бъде прекалено екстравагантна.

Скъп парфюм

неслучайно има една аксиома, че най-доброто облекло за една жена е нейният парфюм. А специалистите твърдят, че е и най-добрият аксесоар. Намерете идеалния си първокласен аромат и бъдете верен на него. Един запомнящ се и приятен аромат е задължителен в арсенала на всяка жена.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
doniakude sum suglasna , bez tulkuvania razbira se
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар