IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карли Клос на меден месец сред слонове и лъвове

28 декември 2018 06 50

Със съпруга й Джошуа избраха Южна Африка

Снимки: Instagram

Снимки: Instagram

Супермоделът Карли Клос и нейният съпруг Джошуа Къшнър заминаха на романтично пътешествие в Южна Африка. Двамата са заедно от шест години, а през октомври сключиха и брак. Те решиха да прекарат медения си месец близо до природата.

Карли пусна в Instagram няколко кадъра от почивката ѝ с Джошуа, включително и от резерват сред жирафи, слонове и дори прозяващ се лъв.

Клос и бизнесменът Джошуа Къшнър сключиха брак с еврейска церемония в Ню Йорк, на която присъстваха 80 отбрани гости. Очаква се те да организират по-голямо празненство с приятели и роднини през следващата година. На сватбата си Карли Клос бе облечена с рокля на Dior. Неотдавна тя разкри, че за избора на сватбената си рокля се е вдъхновила от Меган Маркъл.

„Тя бе толкова красива в деня на своята сватба. Считам, че това е ден, в който трябва да се чувстваш щастлива, красива и спокойна. Мисля, че това, което прави жената най-красива – особено в деня на нейната сватба – е блясъкът ѝ да идва отвътре“, каза Клос.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари