IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Надпревара има: Тоалетите на Меган – рекордно по-скъпи от тези на Кейт

13 януари 2019 13 00

Имало договаряне между стилистките на двете херцогини

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Приближени до британското кралско семейство заподозрели херцогинята на Съсекс Меган Маркъл в договаряне с нейната стилистка, съобщава Elle.

Според разпространената информация, съпругата на принц Хари още в самото начало на отношенията си с бъдещия си мъж се разбрала със своята стилистка и приятелка Джесика Мълроуни за това да подбира дрехите ѝ, обувки и аксесоари в контраст с гардероба на херцогинята на Кеймбридж – Кейт, омъжена за принц Уилям.

Тази договорка по тяхно мнение се обяснява с факта, че отличавайки се от Кейт Мидълтън, известна със своята сдържаност и класически маниери, Маркъл постоянно шокирала бабата на своя мъж – британската кралица Елизабет II, а също и консервативната публика.

Изданието отбелязва, че стилистката на Меган – Джесика Мълроуни и стилистката на Кейт – Наташа Арчър вероятно са се разбрали за стила на своите клиентки да е близък като този, съществувал през 1980-1990 г. между принцеса Даяна и Сара Фъргюсън.

Всъщност херцогините на Кеймбридж и Съсекс носят едни и същи марки, в частност Erdem, Alexander McQueen и Emilia Wickstead.

Снимка: Reuters

В това няма нищо учудващо – етикетът за избор на дрехи от членове на кралското семейство гласи да се избират британски марки, а всички тези са основани именно във Великобритания.

Съвсем скоро експерти изчислиха и колко струват тоалетите на Меган Маркъл и сумата наистина изглежда впечатляваща. Още преди сватбата с принц Хари започна бурния интерес на обществото към някогашната звезда от сериала „Костюмари“.

Снимка: Reuters

Оказва се, че гардеробът на Маркъл е оценен на 400 хиляди британски лири. За разлика от нея Кейт Мидълтън излиза значително по-скромна, като тя е отделила сумата от 68 хиляди британски лири.

Снимка: Reuters

Изненада: Меган Маркъл назад в сърцата на британците

Кралица Елизабет натоварва Меган с още задължения

Тази Меган! Пак отдалечи Хари от кралското семейство

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимна ( преди 5 години )
тази бутафорна институция е време да се закрие - освен да развяват скъпи парцали, друго правят ли........, просто времето е друго?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар