IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прическите на звездите – актуални ли са през 2019?

9 януари 2019 13 00

Лейди Гага събра погледите на наградите „Златен глобус“

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Дръзки къси дължини, смело сменени цветове и преминаване към бретони са само част от големите промени, на които звездите заложиха през изминалата 2018 година.

Въпреки че много звезди експериментираха с прическите си през 2018 г., това не означава, че те са в крак с модата и трябва да ги следваме. Това коментира пред Bulgaria ON AIR стилист Кръстю Капанов, който разкри как да променим косите си през новата година.

По повод прическите на известните личности, разходили се по червения килим на връчването на наградите „Златен глобус“, специалистът коментира визията на Лейди Гага, която се открои с интересна лилава рокля и коса, прибрана в небрежен кок. „Тя просто е ексцентричен тип и това се харесва и на нейната публика“, каза той. И увери, че в никакъв случай нестандартният избор на нюанси в русата ѝ коса не е актуален.

„Модата наистина е нещо, което е много комерсиално. Както в живота, така и в цялостната мода, гримът и облеклото се влияят и това носи пари на всички марки“, каза Капанов.

„Всички се стремят да внесат нещо ново, но стилът на един човек зависи от това с какво се занимава, каква професия има, какъв индивид е“, категоричен бе фризьорът.

Капанов увери, че модата на цветните тонове в косите все още не си е отишла, защото тийнейджърите я харесват: „Агресивните тонове са за младите хора. На тях им приляга. Седи добре за дискотеката и са доста безгрижни“.

Трябва да има индивидуален подход към всяко едно лице и към всяка една коса, която си има своите предимства и качества. Всяко лице е красиво, ако фризьорът съумее да го направи красиво, каза още стилистът.

Прическите на звездите – актуални ли са през 2019?

Край на дългия перчем. Джон Траволта смени прическата

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари