IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Време за шопинг: Какво да вземем от намаленията?

21 януари 2019 16 00

Перфектният момент е точно сега

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Ще ви издам една тайна, която много брандове не биха искали да ви казвам – сега е най-перфектното време за шопинг. Не месец преди празниците, не по време на празниците, а точно сега.

Защо? Защото сега е моментът на огромните и чак изненадващи намаления, а от размерите все още има вашия.

И тъй като не обичам да губя много време в обиколки, а обичам да върша всичко наведнъж, директно ви казвам, че е най-добре да отидете в The Mall.

Сега е моментът, в който намаленията са до -70%, така че нищо не ви спира да инвестирате умно в точно тези неща, които си „заплюхте“ преди празниците, но ви се сториха твърде скъпи.

В The Mall всичко е събрано под един покрив, a това ще ви освободи време след шопинга да седнете и да хапнете като награда за успешния пазар.

Ако се чудите откъде да започнете, когато влезете в мола, представям ви моя изпитан наръчник за покупки от големите намаления в момента, сглобени за улеснение в сетове перфектни комбинации.

Сексапилно бельо

Съвременните момичета знаят как се пазарува практично, затова е добре да ви помогнем с идеи за Свети Валентин. Искате да изненадате половинката си? Сега е умният момент да се подготвите, защото можете да сглобите цял сет за празника. Красивото бельо е винаги модерно и трябва да признаем – дава ни допълнително стимул на самочувствието. Комбинирайте го с модерен клъч и обувки в същия цвят, за да си създадете истински комплект.

Обувки Kate Gray, Humanic: 119,95 лв.
Клъч Humanic: 69,95 лв.
Сутиен Anabel Arto: 69
лв.

Бикини Anabel Arto: 36 лв.   

Смелост в дрехи и обувки

Моето мнение е, че умното използване на модата не е само за да се облечете, а за да представите своя характер и индивидуалност. Затова не може да не ви направят впечатление ботите с червени връзки и ризата в черно-бяло. Разбира се, понеже обичаме модата, знаем, че всичко от Hugo Boss е добра инвестиция.

Обувки HUGO by Hugo Boss: стара цена 577 лв., нова цена 462 лв.
Риза HUGO by Hugo Boss: стара цена 253 лв., нова цена 202 лв.

Ще ме познаеш по цветовете

Ефектната чанта е забележителен начин да привлечем погледите на всички около себе си и да оберем поне няколко комплимента. Моят съвет е винаги да залагате на дръзки аксесоари, а ако не познавате граници – комбинирайте смело колие на Marella или Pennyblack с червена блуза и чанта в контрастна комбинация от жълто и черно.

Колие Marella, Week&Shop MDL: стара цена 190 лв., нова цена 133 лв.
Чанта Pennyblack, Week&Shop MDL: стара цена 270 лв., нова цена 189 лв.
Колие Pennyblack, Week&Shop MDL: стара цена 140 лв., нова цена 98 лв.
Блуза Marella Sport: стара цена 410 лв., нова цена 205 лв.

Офисът е в стила ми... и ми отива

Не можем да отречем, че всички дами в строг офис дрескод... са особено красиви в своята строгост. Те добре знаят, че Виктория Бекъм има вкус и определено знаят как да съчетаят сако, дънки и смели обувки.

Сако Review, Peek&Cloppenberg: 119,99 лв.
Дънки Review, Peek&Cloppenberg: 59,99 лв.
Обувки Gianni: стара цена 289 лв., нова цена 209 лв.

И той е от моята порода

Всичко, което казахме за жената по-горе, важи с пълна сила и за него. Разбира се, съвременният мъж далеч не се задоволява с едноцветни комбинации, а от Carducci имат идеалното решение. Сега е моментът да се сдобиете или да зарадвате любимия си с костюм с елек и вратовръзка, за да му върви през цялата година.

Костюм и елек Carducci: 395 лв.
Сива вратовръзка Carducci:
75 лв.

Вратовръзка с точки Cartucci: 35 лв.
Кафява вратовръзка с принт Carducci: 35 лв.

Спортът като начин на живот

Вече определено не е модерно да не се грижиш за своето тяло и външен вид, а всички знаем какво огромно значение за това има спортната екипировка. Няма нищо по-приятно от дългата зимна разходка през уикенда, а топлината оставете на грейката и топлата шапка на Timeout. Разбира се, маратонките също не са за подценяване, като нашият съвет е да заложите на Under Armour.


Маратонки Under Armour: стара цена 300 лв., нова цена 180 лв.
Грейка Timeout, Navy: стара цена 129,99 лв., нова цена 64,99 лв.
Грейка Timeout, Black: стара цена 124,99 лв., нова цена 62,49 лв.
Шапка Timeout: стара цена 29,00 лв., нова цена 14,99 лв.

Няма друго място на света като дома

Каквото и да направим, където и да отидем, винаги се радваме, когато се върнем в дома. Радостта е още по-голяма, ако ни чакат мека пижама и пантофи в тон от women’secret. Идилията е завършена с поднос и чаши за кафе на English Home, за да започнем всеки ден с топлината и тонизиращия ефект на вкусната напитка. Изкуствената роза ще внесе красотата на цветето в ежедневието ни и обещава, че никога няма да увехне.

Пижама women’secret: 34,99 лв.
Пантофи women’secret: 15,99 лв.
Поднос за кафе English Home: 48,00 лв.
Чаши за кафе (комплект от 4 чаши): стара цена 73.99 лв., нова цена 22,20 лв.
Изкуствена роза: стара цена 15,99 лв., нова цена 7,99 лв.  

Комфортът е през целия ден

Много добре знаем, че има дни от седмицата, в които ни се иска просто да сложим мек и топъл пуловер, да обуем най-удобните си маратонки и да добавим един вечен аромат. Сега в The Mall можете да се сдобиете с пуловер и обувки от Lee Cooper и парфюм на Givenchy Gentleman.


Парфюм Givenchy Gentleman, Douglas: 119 лв., 50 мл.
Обувки Lee Cooper: стара цена 180 лв., нова цена 110 лв.
Пуловери Lee Cooper: стара цена 120 лв., нова цена 89 лв.  

Ретро дух от 80-те

Новата година не промени една от водещите тенденции, които видяхме през 2018 – манията по логата. И това не може да ни радва повече, защото наистина сме им големи фенове. Когато говорим за вечните класики, не можем да не обърнем внимание на Levi`s, които ни дават възможност да се сдобием с емблематични шапка, тениска, чанта и дънки. Разбира се, не пренебрегвайте никога и грижата за това, което е под дрехите, като тук на помощ идват продуктите от The Body Shop.

Шапка Levi’s: стара цена 39 лв., нова цена 20 лв.
Тениска Levi’s: 69 лв.
Чанта Levi’s: 39 лв.
Дънки Levi’s: 219 лв.
Комплект за тяло The Body Shop: стара цена49,90 лв., нова цена 39,92 лв

Вечните класики

Ако пък сте фенове на вечните класики, в The Mall ще откриете перфектната комбинация от няколко такива. Говорим за най-американските Tommy Hilfiger и супер модерните Pandora. Защото ние се познаваме по талисманите, а висококачествените дрехи сами говорят за себе си.

Гривна Pandora: 399 лв.
Пръстен Pandora: 155 лв.
Портмоне Tommy Hilfiger: стара цена 170 лв., нова цена 143,20 лв.
Пуловер Tommy Hilfiger: 395 лв.

Най-женските моменти

Тъй като говорим за пазаруване и The Mall, не можем да не споменем, че големите намаления са идеален повод да прекарате малко време и с приятелките си. За този тип излизане имаме две топ предложения – Furla и Sephora. От първия магазин ще си вземете мега як аксесоар, който колкото и дързък да ви се струва – ще ви отива на всичко, а във втория магазин ще намерите точно това, което ви трябва за перфектния ви външен вид.

Комплект Benefit Cake Big, Sephora: стара цена 100 лв., нова цена – 74,50 лв.
Чанта Furla Petalo:
стара цена780 лв., нова цена 546 лв.

Чанта Furla Toni Camelia: стара цена 580 лв., нова цена 290 лв.  

Фаталната жена... съм аз!

По време на намаления трябва да му отпуснем края, защото така или иначе сключваме почти сделките на живота си с ниските цени. В този момент е времето да се превърнем във фаталната жена, а нищо по-добре не върши работа от огненото червено. Разбира се, тъй като сме дами с вкус, най-добрият вариант е да го направим с чанта и нежен грим, като червеното и розовото са ни абсолютни фаворити. Чантата е от Mohito, а когато стане дума за грим, не можем да не отидем в MAC.

Чанта Mohito: стара цена 39,99 лв., нова цена 29,99 лв.
Риза Mohito: стара цена34,99 лв., нова цена 14,99 лв.
Червило Ruby Red и Candy Yam Yam MAC Cosmetics: 39 лв.
Powder Blush Candyland MAC Cosmetics: 38 лв.
Glitter MAC Cosmetics: 44 лв. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари