IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мисис Баба: Човек трябва да излезе от зоната си на комфорт

23 януари 2019 12 40

Не трябва да се срамуваме от годините, казва тя

Източник: Facebook

Източник: Facebook

Тя се казва Стефи Стаменова и преди дни грабна титлата Мисис Баба. Наричат я още Българската Шехерезада, защото умее да разказва увлекателни истории. Била е учител, после прави кариера като радио и телевизионна водеща, а сега е лайф коуч в Лондон, където живее от няколко години. Освен че е красива и усмихната, тя е отдадена майка и баба на 2-годишно момиченце.

За българката конкурсът е бил едно предизвикателство. Тя разкри пред Bulgaria ON AIR, че често говори за това как всеки от нас трябва да излезе от своята зона на комфорт, затова се записала за участие. „Аз съм на сцената много редовно, но като водещ, организатор на събития, обаче в този случай изобщо не контролирам нещата“, добави Стаменова.

„Много мои приятели ми подхвърляха идеята, която аз не приемах сериозно. Държа да съм посланик на красотата, но и добрината“, каза още Мисис Баба.

Жената коментира още, че се чувства добре в кожата си и не крие своята възраст, защото се гордее с нея. „Знаете ли колко много хора дори не могат да достигнат до тази възраст, за съжаление. А всъщност това е възрастта на младостта, на любовта, на хубавите неща, на свободата“. По думите ѝ, всяка една възраст има своята красота.

„Аз държа да бъда посланик не само на красотата, а и на добротата... Нека хората знаят, че ако един човек стане по-добър и помогне на някой друг, животът на всички ще стане по-добър“, завърши Стефи Стаменова, според която жените като нея не са само „ходещи мумии“ по подиума, а имат мисия в живота.

Мая Мирчева стана най-добър модел на Visages

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

123 ( преди 5 години )
лайф коуч - хахахахахахахахаххахах
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар