IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Chanel: Реквием за един мечтан живот

24 януари 2019 07 00

Колекцията висша мода за пролет-лято 2019

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Идеята на модата винаги е била да създава паралелен свят, който е подчинен на изкуството и е на едно решение разстояние да се пренесе в ежедневието ни.

Индустрията материализира мечтите ни за един безгрижен и буквално красив живот, а именно тази идея вдъхновява Карл Лагерфелд за колекцията висша мода 2019.

Линията може да бъде определена спокойно като изчистена, защото представя най-фините класики с рокли, които като че са създадени от порцелан.

Симбиоза между крехкост и елегантност, те ни пренасят на едно красиво място, гарнирано с микроскопични флорални инкрустации.

Цветната палитра преминава плавно от класически монохромни нюанси и комбинации между черно и бяло в бонбонени и нежни цветове като розово, мента и праскова.

„Изискан, крехък, фин и почти безукорен подход към обличането, към обкръжението, към живота“ – цялата идея, синтезирана в едно изречение от Vogue.

Колекцията се явява съветът на Лагерфелд за бъдещето на модната индустрия, която преди всичко служи за човека, но му дава възможност да преоткрие себе си чрез изкуството.

Самият Карл Лагерфелд за първи път не се появи да поздрави зрителите и почитателите си, тъй като не се чувствал добре. Въпреки това той присъстваше зад кулисите.

Най-доброто от колекцията, както и сватбения „бански“ на финала на ревюто – можете да видите в нашата галерия.

Giambattista Valli: Всичко или нищо

Висша мода пролет-лято 2019: Циркът на Dior

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари