IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как топи бързо калории без спорт Ирина Шейк?

29 януари 2019 06 50

Супермоделът с идея за загуба на тегло

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Супермоделът Ирина Шейк даде интервю за американското модно списание W Magazine, в което разказа как бързо хората могат да загубят калории. Цялото интервю е публикувано на официалния сайт на списанието.

В него Шейк споделя как самата тя е успяла да се раздели с част от теглото си и то бързо, за да се снима без дрехи.

„Отидох на инфрачервена сауна. Това е новата ми зависимост. Затопля ви отвътре и премахва токсините от тялото ви. Правя такива процедури веднъж или два пъти в седмицата и това замества спорта, защото при всяко посещение може да изгорите 600 калории“, обясни моделът. Ирина Шейк сподели, че така кожата и тялото ѝ се чувстват много добре и посъветва всички: „Трябва да опитате“.

Шейк също говори за своите комплекси в тийнейджърска възраст, които са били свързани с килограмите.

„Когато бях на 15, бях много слаба и децата ми се присмиваха. Носех високи токчета и те казваха: „Палките идват“, спомня си звездата. „Но ми се струва, че всеки преминава през този етап и научава нещо. Ако паднете, тогава ставате и продължавате да ходите. Същото се случва и с децата. Така те се научават да ходят. Те падат и падат, но все пак продължават с опитите си. Такъв е животът.“

През декември 2017 г. Шейк се появи в новогодишната реклама на видео календара за списание Love. Според сюжета на изданието, моделът скача на дървен кон за деца, облечен в каубойска екипировка. Тя завърта ласото край мъж в кактусов костюм с помощта на каубой.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари