IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жизел преживяла връзка с Лео на алкохол и цигари

4 февруари 2019 09 30

Моделът разкри, че искала нещо сериозно, а той не

Снимка: сп. PORTER

Снимка: сп. PORTER

Супермоделът Жизел Бюндхен се върна години назад и коментира отново връзката си с Леонардо ди Каприо, с когото беше заедно цели 5 години в периода 2000-2005. Изглежда това не е бил най-щастливият период в живота ѝ и тя призна, че се е потопила в пороци като алкохол и цигари.

„След като спрях да притъпявам усещанията си с алкохол, цигари и прекалено много работа, започнах да виждам по-ясно това в което не исках да се превръщам“, сподели хубавицата в новия брой на сп. PORTER.

„Питайки се дали само аз искам нещо сериозно, а той продължава да си стои на същото ниво, отговорът винаги беше един – ДА“, добави тя.

Времето прекарано с Лео отдавна е зад гърба ѝ. Моделът обясни, че тя винаги е искала стабилност и семейство, които сега е намерила в лицето на съпруга си Том Брейди, от когото тя има две деца – син Бенджамин (9) и дъщеря Вивиън (6).

Бившият ѝ от друга страна продължава да сменя половинките си като носни кърпи. През годините Лео имаше връзки с Тони Гарн, Бар Рафаели, Ева Херцигова и Ерин Хедъртън. В момента той излиза с поредния модел-актриса – 21-годишната Камила Морон.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари