IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер с рокля на Невена Николова

5 февруари 2019 09 30

Красавицата се похвали с тоалета на родната дизайнерка

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Докато Григор Димитров си почива в България, Никол Шерцингер не спира с участията и партитата. Гаджето на нашенеца публикува снимка в Instagram, на която е с ослепителна бяла рокля. Оказа се, че тоалетът е дело на дизайнерката Невена Николова.

„Готова съм за участие“, написа Шерцингер под кадъра, който показва как стилист ѝ оправя косата. Певицата изглежда зашеметяващо в тоалета с нежни дантелени цветя.

"Никол открай време показва пристрастие както към ултрашикозните и стилни облекла, така и към провокативните силуети и сексапилния маниер. Този път тя е заложила на финия и деликатен стил, аксиоматично присъщ на НЕВЕНА Лондон", коментира проф. Любомир Стойков във Facebook. 

Невена Николова се занимава с мода от близо 17 години. През последните няколко тя твори предимно в Лондон, като облича част от дамите в кралския двор. Най-известният ѝ клиент у нас е съпругата на президента Десислава Радева.

В края на миналата година Елизабет Хърли привлече вниманието на медиите с тоалет, изработен от българската дизайнерка. Актрисата се появи с елегантна черна рокля на рождения ден на колегата си Дейвид Фърниш. Оказа се, че звездата си поръчала няколко неща от Николова, след като харесала стила ѝ.

Четете още:

Елизабет Хърли блесна в рокля на Невена Николова

Гришо: Искам да видя всичко от България

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Голата истина ( преди 5 години )
Коя е Невена - една бездарница, която примъква рокли от Китай, сменя етикетите им със свои и ги представя за свои. Та тя в живота си една игла не е пипнала. Некадърница с чужди рокли , представяща ги за свои. В смешния й бутик, в който влизат една шепа хора стоят рокли от години. А цените им са такива сякаш купуваш рокля на Ели Сааб или Диро. Няма как да оценим това, че е набутала собственоръчно рокля в ръцете на Николчето. Няма как, Неви, няма как да ти ръкопляскаме, защото си повече от смешна. А затова че си долна, го знаем всички в България, които те познаваме от близо що за дропла селска си. Пък ти нека се зовеш моден дизайнер. Само дето не разбираш и бъкел от това. Адиос!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар