Американският супермодел Емили Ратайковски се разсъблече по бельо в магазин като така рекламира собствената си марка Inamorta Woman, съобщава Vogue.

Кадрите са от магазин в Бруклин. На една от снимките, 27-годишният модел позира похапвайки на фона на хладилник с енергийни напитки. На друга е в бледорозово и с кафе при входа на магазина.

„Опитах се да създам образ на самоуверено момиче, което цял ден е в бански костюм и проследявам как се променя нейното настроение, ако тя е в такъв вид на плажа. Запитах се: Ще се впише ли такъв образ на живота в Ню Йорк? Става въпрос за памучни бикини, с които се движиш из дома си, а после с тях излизаш и за кафе“, обясни Ратайковски идеята си.

Цялата колекция включва общо 47 артикула на стойност от 18 до 55 долара.

През ноември миналата година Емили Ратайковски получи признанието „Международна жена на годината“ на наградите GQ Australia Men of The Year Awards, чиято церемония се състоя в Сидни.

Моделът излезе на сцената за да вземе наградата си и се обърна към публиката, пред което обясни, че много ѝ харесва да носи оскъдни бански костюми и да публикува секси снимки в социалните мрежи.

Снимка: Instagram