IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изваяни тела: Диетите на супермоделите

23 февруари 2019 09 00

Как кралиците на подиума успяват да изглеждат безупречно?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Не е лесно да си супермодел и винаги да изглеждаш безупречно. Но може ли човек да бъде и вечно гладен, за да изглежда добре? Ето какво споделят кралиците на подиума за хранителния си режим.

Бела Хадид

Бела Хадид предпочита да похапва протеинови храни. „За обяд обикновено ям пържола от сьомга или пилешки гърди със зеленчуци. Обичам и паста. Харесва ми да ям протеин, защото след него имам много сили и по-голямо самочувствие“, разказва тя. И макар да не ви се вярва, Бела не пренебрегва и заведенията за бързо хранене. Споделя, че обожава пица, а по думите ѝ всеки ден яде препечени филийки и пържени картофки. Въпреки това, фигурата ѝ е безупречна.

Кендъл Дженър

Кендъл Дженър се придържа към балансираното хранене и много спортува. „Здравословното хранене – това е важна част да поддържам формата си. Ако престана да се храня правилно, това моментално се отразява на моето самочувствие. Обожавам паста, но я похапвам доста рядко, тъй като след нея се уморявам, а това не ми харесва. Обикновено денят ми започва с авокадо, яйца и овесени ядки.

Снимка: Reuters

Карли Клос

Карли Клос поддържа фигурата си с внимателен прием на определени храни. Любимите ѝ ястия, които ѝ помагат да има хубава форма – това са салата от зеле и тостове с авокадо. Със себе си винаги носи здравословна храна, която да похапне, ако случайно усети глад. Сред предложенията са протеинови барчета, сушени плодове, ядки, овесени бисквити. Но прекрасното си тяло Карли дължи най-вече на спорта. Като малка е била балерина, а откакто е в модния бизнес няма и ден без спорт. Предпочита да тича в парка, вместо да прекарва време във фитнес залата. Все пак сред любимите ѝ спортове е и кикбоксът.

Снимка: Reuters

Джиджи Хадид

Джиджи Хадид има девиз: „Правилното хранене е за това, човек да се чувства във форма. Бургерите са за това, за да не полудее“. Джиджи обича да пие кафето си с портокалов сок, а денят ѝ започва със закуска с филийки. След усилена тренировка, апетитът ѝ също се засилва и невинаги устоява на изкушенията. Красавицата не крие и неведнъж е споделяла, че се изкушава с бургери. Въпреки това изглежда чудесно и е някак трудно да повярваме, че обича за десерт сладолед и често го похапвала между храненията.

Снимка: Reuters

Бехати Принслу

Бехати Принслу обожава заведенията за бързо хранене, но се опитва да не им обръща внимание. Така в режима ѝ на хранене по-често присъстват авокадо, яйца, портокалов сок и вода, много вода.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари