IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моден гаф: Кендъл Дженър на Оскарите

26 февруари 2019 16 00

Супермоделът и безвкусният тоалет

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Всяка година церемонията на наградите „Оскар“ събира на едно място холивудския и моден елит.

Ангажиментът по червения килим представя любимите ни актьори, модели и певци в блестящи вечерни рокли и дава възможност да се откроят със забележителен моден вкус.

Някои от тях се справят перфектно, но други определено си дават сами уроци, които да научат до следващата церемония.

Тази година към отбора на вторите се присъедини Кендъл Дженър. Моделът се появи на афтърпартито на Vanity Fair в компанията на Кейтлин Дженър в рокля на Rami Kadi от колекцията пролет 2019.

Тоалетът ни показа повече, отколкото бихме искали да видим от Кендъл Дженър, тъй като се състои от две доста дълбоки цепки, разкриващи „прелестите“ на модела почти от таза надолу.

Разбира се, „ефектът“ бе допълнен и от позирането на Кендъл, която уверено демонстрираше видимостта към интимните си части на червения килим.

И много хора я сравниха с Анджелина Джоли и появата ѝ на Оскари-те през 2012. Дали?

Анджелина Джоли на Оскарите през 2012 и Кендъл Дженър, Снимки: Reuters

Тук две неща са особено важни. Първо – Кендъл Дженър не е Анджелина Джоли и второ, ако при актрисата сексапилният момент с цепка подчертаваше нейната изкусителност, то при сестрата на Ким Кардашян повече прилича на проява на пошлост, кич и безвкусица.

Защото тайно сме се надявали, че на тези моменти с прекаленото разголване отдавна им е минала модата и е особено странно да се проявяват точно от модел, който работи в тази индустрия.

Явно жилката на клана Кардашян-Дженър не може да бъде пренебрегната, независимо за колко именити и великолепни дизайнери позираш, защото просто си го носиш.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

M. ( преди 4 години )
Хубаво, че има тяло, никой не го отрича. Но да си го показва на ревюта, фотосесии, партита, плаж и т.н. Това все пак са Оскарите!!! Сама по себе си, церемонията вдъхва усещането за класа, стил, елит!!! За това не може да тръгнеш по-лента на интимните части, защото колкото и да ти е хубаво тялото, ще лъха на простащина и пошлост.Но повечето няма как да го разберете, защото като цяло, хората са много прости и елементарни същества!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 5 години )
За който не знае - това на последната снимка е баща й. :))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Геш ( преди 5 години )
До 9999: Жената може да е секси и възбуждаща без да и се вижда шушито. Щом някой има хубаво тяло това не означава непременно, че трябва да ходи гол...независимо дали става дума за мъж или жена.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
titia ( преди 5 години )
mnogo zaiadlivi komentari i statii , napravo ne mi se 4ete
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
9999 ( преди 5 години )
До пишещият статията: Не знам жена ли си или мъж, защото си нямал/а смелостта да си напишеш името под творението си. Само ще ти обадя, че ако ти имаше такова тяло, най-вероятно щеше да си на Оскарите и щеше да разсъждаваш по-друг начин. Мацката има тяло, не го е крала, може да си го позволи. Хайде сега се загапи от яд и започни да пишеш нещо по-смислено, че рази ти творба е несериозна!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар