IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Почетоха Карл Лагерфелд на Седмицата на модата в Париж

1 март 2019 12 40

Chloé представи новата си колекция

Reuters

Reuters

Почетоха Карл Лагерфелд по време на Седмицата на модата в Париж. За целта модна къща „Chloé“ раздаде ретро снимки на публиката, свързани с работата на легендарния дизайнер през годините. 

Един от кадрите показва  Керъл Лабри – първият чернокож модел, който бива сниман за корицата на „Vogue“ през 1960 г. на друга пък Лагерфелд е на младини, обграден от модели в ателие на „Chloé“. На снимка от 1971 г. се виждат Дона Джордан и Пат Кливланд, които носят вечерни тоалети.

Модният бранд представи своята колекция за есен/зима 2019-2020 г. Тя се отличава с характерния за нея минимализъм, като преобладаващите цветове в нея са бежово, сиво, кремавобяло. Срещат се и мастилено или петролно синьо. 

По подиума се разходиха модели, носещи къси рокли от карирани платове или деним, както и такива, стигащи под коляното. Манекенките носеха ботинки с големи трапецовидни токове и чорапи, които едва покриваха глезена. Колекцията включва също тайори и поли с цепки. 

Кая Гербер, която бе любимка на Карл Лагерфелд, носеше асиметрична пола, блуза с принтове и палто в карамелен цвят. 

Големи обеци и колиета контрастираха с малките чанти. Редица манекенки, сред които и Гербер, носеха големи очила. 

 

 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари