Меган Маркъл почете канадския дизайн. По повод тържествата по случай Деня на Общността и нациите в Лондон, тя облече зелено палто на дизайнера Ердем Моралиоглу, който е родом от Канада.

Херцогинята на Съсекс се появи на площад „Трафалгар“ в Лондон заедно със съпруга си. Тя бе съчетала палтото с черни мъниста с рокля в същия цвят. Носеше и обувки с марката „Аквазура“, които са на стойност 485 паунда.

На събитието принц Хари и Меган дадоха пример за семейство на нациите. Херцогинята неведнъж е споменавала, че смята Канада за свой втори дом, тъй като е живяла там няколко години.

Миналата седмица бъдещата майка и съпругът ѝ присъстваха на дебат в Кралския колеж. Тогава тя сподели: „Усещам ембрионалното ритане на феминизма“ и изтъкна, че се надява детето ѝ да тръгне по нейните стъпки.

„Обичам това. Така че момче или момиче, или каквото и да бъде (нашето дете с Хари), ние се надяваме, че случаят ще е такъв, с нашата малка подутина“, коментира още Меган.

Очаква се херцогинята на Съсекс да роди през април. Въпреки че вече е в напреднала бременност, тя все още не е обявила кога ще излезе в отпуск по майчинство.

Източник: Reuters

Четете още:

Американка потроши 19 000 лири, за да прилича на Меган Маркъл

Сцената ги обожава: Хари и Меган обраха овациите на събитие в Лондон

Не са им чужди: Скандалите в кралското семейство