IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган дала 500 000 лири за година за тоалети

14 март 2019 09 40

Тя е активист, но харчовете й огромни

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Не за първи път Меган Маркъл предизвиква медийно внимание заради тоалетите си. И не за първи път получава и критики за харчовете си.

Отново се напомня, че напоследък херцогинята на Съсекс не спира да дава пари за тоалети, въпреки че иначе смело се показва като активист. Оказва се, че за дрехи бившата актриса е дала внушителните 500 000 лири за година, съобщава в. „Daily Express“. Изданието се позовава на фактите, които изтъква модна блогърка.

Сумата е посочена от Кристин Рос, съредактор на блога Огледалото на Меган. Модната блогърка обаче допуска, че действителната стойност на огромната колекция от тоалети и аксесоари на херцогинята на Съсекс вероятно никога няма да стане известна.

Откакто беше представена като приятелка на британския принц Хари през 2016 г., Меган Маркъл се превърна в глобална модна икона. При всяка нейна публична поява стилът ѝ е обстойно изследван, анализиран и, естествено, копиран.„Ефектът Меган е сходен с ефекта Кейт – каквото и да облече, се превръща в злато“, казва Кристин Рос.

„Гардеробът на Меган наистина е уникален, тъй като включва много поръчкови тоалети, чиято действителна стойност вероятно никога няма да узнаем“, допълва блогърката. Рос отбелязва, че повечето тоалети на цена около 300 лири, с които се появява съпругата на принц Хари, се разпродават скоростно.

Дизайнерските рокли, луксозните чанти и стилните обувки на висок ток са модна мечта за много жени. За кралска особа като Меган обаче те са всекидневие.

Херцогинята на Съсекс често залага на любимите си марки и дизайнери като „Диор“, Ралф Лорън, „Оскар де ла Рента“. Съпругата на принц Хари редовно разчита и на модна къща „Живанши“, чиято артистична директорка Клеър Уейт Келър сътвори сватбената ѝ рокля.

Въпреки че налага модни тенденции, 37-годишната Меган Маркъл, която миналата година беше обявена за най-добре облечената жена от сп. „People“, остава вярна на по-скромни марки от времето преди глобалната ѝ слава. Заради влиянието, което оказва върху обществеността, кралският моден експерт Майкъл Талбойс изразява надеждата си херцогинята на Съсекс Меган да се появява по-често с творения на британски дизайнери.

„Като британска херцогиня тя трябва да подкрепя родните дизайнери и да ги представя пред погледа на света“, казва модният спец.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимна ( преди 5 години )
и затова ли продължават да подкрепят тази ненужна анахронична институция!?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар