Храната се оказва един от основните козове на модела Кристина Гуен във връзката й с Павел. Тя твърди, че спечелила сърцето на рапъра с парче мусака. Екзотичната красавица отпадна от кулинарната надпревара в MasterChef и не успя да изпълни мечтата си да грабне голямата награда.

Страстта си към кулинарията виетнамката наследява от баща си. Красавицата допълни, че дори след 17-часов трудов ден, той запретва ръкави и с радост готви за близки и приятели. Нейната мечта е била да спечели голямата награда в кулинарната надпревара, за да може той да открие собствен ресторант.

Кристина вярва, че споделянето на трапезата сплотява семейството и мечтае да бъде майка, която събира многолюдна рода на масата.

Кариерата ѝ на модел е тръгнала от Велико Търново, където случайно участва в рекламна фотосесия. След това се мести в столицата, за да споделя времето си с Павел. Не смята гените от изтока за предимство, защото е израснала в малък град, където за всеки различен е било трудно. Източната ѝ красота започва да е полезна на по-късен етап, когато започва да се снима като модел.