IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ратайковски се забърка в скандал: Снима дупето си до това на пълна приятелка

19 март 2019 16 15

Моделът се защити, че хората с повече килограми също са прекрасни

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Американският топмодел и актриса Емили Ратайковски публикува на страницата си в Instagram кадър, докато е на плажа с пълната си приятелка Кейтлин Кинг.

Но фотосът, на който акцентът са задните им части навлече гнева на потребителите, предаде Daily Mail. На черно-бялата снимка двете момичета лежат по бански като са се обърнали с гръб към фотообектива.„Всички тези завистници са се побъркали. Не трябва да се считат за красиви само един-единствен тип фигури, понеже в интернет виждате само това“, оправда се моделът под коментарите в социалната мрежа. Но според някои от потребителите, Ратайковски е публикувала подобна снимка, именно за да покаже контрастиращото ѝ оформено тяло.

„Защо унижава своята приятелка, публикувайки това?“, са сред коментарите или „Ти нарочно си публикувала тази снимка, за да покажеш колко е по-хубаво тялото ти от това на приятелката ти“, изобличават я други.

„Пълният човек не изглежда красив или здрав: дайте да не бъдем лицемерни“, коментира трети. Обръщайки внимание на критиката, Ратайковски написала на феновете си в stories, че счита приятелката си за привлекателна и се радва, че тя е в бански на марката Inamorata.

Моделът също така призова потребителите да запомнят, че пълните момичета са също толкова прекрасни, както и слабите.

През февруари Емили Ратайковски попадна на корицата на украинския Harper's Bazaar и погрешка нарече изданието – руско. Украинските ѝ последователи се възмутиха от поведението на модела, а руските се зарадваха и започнаха да се шегуват на политически теми.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

дедовия ( преди 4 години )
bg ( преди 4 години )
90 % ще харесат дясното дупе, но за останалите 10% защо да няма снимки.. извратен свят.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар