IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Best Seller: Хляб-възглавница за ценители

12 април 2019 14 30

Пренесете тестените изделия в спалнята

Източник: Amazon

Източник: Amazon

Удобната възглавница е предпоставка за хубава почивка и по-качествен сън. Когато се нуждаем от нова, ние гледаме предимно материалите, от които е направена, но формата също има значение.

След като създадоха възглавници, наподобяващи хлебарки и други насекоми, дойде ред на тези, приличащи на храни. Бихте ли положили главата си върху огромен самун хляб, например? Това е напълно възможно, след като сайт пусна в продажба такава стока за дома.

Възглавницата се продава в две разновидности – по-малка, досущ като прясно изпечен бял хляб и по-голяма като размер, приличаща на франзела или багета. Цената им е между 12 и 17 долара за брой.

„Най-страхотният подарък, който някога съм получавал“, пише потребител на Amazon като оценка за имитацията на истински хляб.

Не е „кето“, коментира друг потребител.

Да спиш с хлебарка – хит сред азиатците

Междувременно друг артикул, продаващ се в същия сайт, предизвика подобен интерес – чехли под формата на хлебчета или нещо като изрязани багети, които да нахлузим на краката. Те струват 17,99 долара и според хора, които вече са ги ползвали, са меки и приятни като вътрешната част на топла франзела.

Източник: Amazon

Бихте ли си купили от възглавницата или чехлите?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

titia ( преди 5 години )