IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Взеха короната на Мис Боливия

17 април 2019 14 40

Каква е причината?

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Детронираха Мис Боливия 2018. 22-годишната Джойс Прадо ще трябва да се раздели с титлата и лъскавата корона след като стана ясно, че тя е бременна.

Красавицата е заченала преди избирането ѝ, а според правилата на конкурса, в него бременни нямат право да участват.

От екипа на боливийската модна агенция „Promociones Gloria“ съобщиха, че тя вече няма да е Мис Боливия заради неспазване на клаузите.

От агенцията не уточняват с подробности по кое време е забременяла миската.

В интервю за изданието „El Día Digital“ Татяна Лимпиас, изпълнителен директор на „Promociones Gloria“, заяви, че агенцията има петгодишен договор с младото момиче и то все пак ще продължи да се снима като модел за нея.

След като стана ясно публично, че губи короната, Прадо публикува снимка в социалните мрежи, с която обяви официално бременността си. Тя написа, че да станеш майка или баща е едно от най-големите предизвикателства в живота, но и едно от най-хубавите неща в света.

Джойс Прадо бе избрана за Мис Санта Круз през март 2018 г., а през юни същата година – за Мис Боливия. И двата конкурса се провеждат от въпросната агенция, съвместно с организаторите на Мис Свят.

Източник: Instagram

Четете още:

20-годишна красавица стана Мис Русия

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари