IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модел продаде девствеността си, ще вземе 2,4 млн. евро

23 април 2019 06 00

Купи я политик от Токио

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Млад модел реши да спечели бързи пари като продаде девствеността си. 23-годишната Махбуба Мамедзаде ще вземе 2,4 млн. евро за най-милото си, съобщава „Daily Mail“.

„Майка ми направи всичко за мен. Сега е мой ред“, разказва красавицата, която с парите иска да се образова и купи жилище на своята майка, която я е отгледала.

Момичето решило да обяви девствеността си на търг, като в него се включили известен адвокат от Лондон, бизнесмени и футболисти. Най-много пари решил да й даде политик от Токио, който иска да остане анонимен, за да не развали репутацията си.

В момента Махбуба живее в Турция, където не гледат добре на плановете ѝ да продаде девствеността си. За да докаже, че не е спала с мъж, тя е посетила гинеколог, който е съставил специален протокол.

Мамедзаде има успешна кариера в Азербайджан. За да не се показва публично тя продава девствеността си чрез агенция, която ще прибере минимален процент от сделката.

„Чувствам се страхотно. Да печеля толкова много пари за кратко време, това е просто мечта“, казва Махбуба и уточнява, че не се интересува от хорското мнение. На снимките ѝ в Instagram тя изглежда поне 30-годишна.

Оказва се, че много млади момичета продават девствеността си чрез специални сайтове. В момента изкусителка от Италия иска 2,5 млн. долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари