IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Серина Уилямс: Дрехите ми са с високо качество

24 април 2019 08 40

Модната й линия е на няколко месеца

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Дрехите, предлагани от модната линия на Серина Уилямс са изключително висококачествени. Щом кралски особи като Меган Маркъл са избрали да ги носят, хората не бива да се съмняват, че са ушити с голяма прецизност и хубави материи. Това увери самата тенисистка, говорейки за своята модна линия пред „Business of Fashion“.

Спортистката изтъкна, че само 10 месеца след стартирането на новия ѝ бизнес, той върви доста добре и може би това се дължи и на един от най-големите ѝ фенове – съпругата на принц Хари, която се появи със сив блейзър по време на обиколката ѝ в Австралия.

„Толкова е забавно, защото сигурно хората си казват нещо от сорта – О, боже мой. Щом тя го носи, значи наистина е качествено“, казва тя и изтъква, че щом е дала нещо от линията си на своята приятелка Меган, то със сигурност няма да е със съмнително качество.

Серина обясни още, че херцогинята на Съсекс толкова я вдъхновила, че създала специален артикул за нея – „Royal Duchess hoodie“.

Тенисистката е от приятелския кръг на Меган Маркъл. Наскоро тя се изпусна в свое интервю, че бебето на Меган ще бъде момиче. През февруари тя и други близки на бъдещата майка организираха така наречения „baby shower“ в заведение в Ню Йорк.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари