IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиъм Пейн е новото лице на HUGO

2 май 2019 08 30

Освен това певецът флиртува с модела Стела Максуел

Снимка: Mert & Marcus

Снимка: Mert & Marcus

Според най-новите слухове Лиъм Пейн е хванал окото на красавицата Стела Максуел. Двамата са забелязани преди няколко дни на интимна вечеря в заведение в Берлин. От новия рекламен ангажимент на певеца става ясно защо ангелът на Victoria’s Secret се е впечатлила от Пейн.

25-годишният Лиъм беше обявен официално за новото лице на модния бранд HUGO.

В първата си фотосесия за марката той позира само по стилно долнище на анцуг с лента – лого HUGO, чифт бели маратонки, демонстрирайки атлетичното си голо тяло от кръста на горе.

Снимките на експевеца от групата One Direction са дело на емблематичните модни фотографи Mert & Marcus.

HUGO е един от по-новите брандове от портфолиото на немската модна марка Hugo Boss. Негов креативен директор е Петер Дейровски, като дрехите са насочени към по-младата аудитория. Лиъм ще бъде посланик и на колекцията Bodywear.

Новината че Лиъм излиза със Стела Максуел, която в миналото имаше връзки с Кристен Стюарт и Кара Делевин, се появява само няколко седмици, след като стана ясно, че той е скъсал със супермодела Наоми Кембъл или по-точно тя с него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари