IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес с ново амплоа – дизайнер на бански

12 май 2019 06 00

Представи бански, създадени от нея

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Селена Гомес има ново амплоа. Преди броени дни тя пусна снимка по бански в Instagram. Певицата подлуди феновете си със стройната си фигура и новината, че сама е измислила дизайна им.

На снимката изпълнителката е с червен бански от две части. Той е част от линията „Krahs“, дело на нейната приятелка Тереза Мингус.

Банските, направени с помощта на идеите на Гомес, са три. Те са в същия нюанс като горния и струват между 40 и 70 долара.

„Много се забавлявах, докато рисувах дизайна. Един от тях е с висока талия и с колан. Това е така, защото аз претърпях бъбречна трансплантация и предпочитам бански костюми, които прикриват белега и с които се чувствам по-удобно“, разказва певицата.

„Сбъдна ни се мечтата да работим със Селена. Нейните решения винаги са ни вдъхновявали“, написаха от бранда и качиха няколко снимки от новата колекция.

Певицата се завърна в общественото пространство след като се лекува в клиника. От няколко дни се говори, че брюнетката има ново гадже.

Още снимки с новите бански на Селена, вижте в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари