IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И в здраве, и в болест: Това ли ще обуеш на сватбата си?

17 май 2019 15 00

Поредната изумителна тенденция

Снимка: Etsy

Снимка: Etsy

През последните няколко модни сезона наблюдавам с интерес няколко модни феномена. Един от тях безспорно е така наречената „ugly fashion“, която е буквално това, което е името – грозна мода.

Тя включва тези изделия, за които още от дебютирането им се молиш никога повече да не виждаш, пък те изненадващо намират почва в сърцата на всички wanna be модни инфлуенсъри.

И докато се чудят как да изпъкнат и да докажат себе си като истински fashion бунтари, слагат това, което никой друг не би. И то по обективни причини.

Така преди няколко дни ми попадна новото изделие, което накара сърцето ми да спре – Сватбеният модел Crocs. Сещате се, тези гумени чехли, които се явяват модернизирана версия на гумени галоши.

И новият модел е предназначен за всички бъдещи булки. Освен всички „бонуси“ до момента, моделът е с поставени пайети, които отразяват светлина с различни цветове, създаващи усещане за преливане в дъга.

Оказа се, че тази нова хрумка не просто е позната, но и се приема изключително добре от американците и буквално има потенциал да се превърне в хитова тенденция. Социалните мрежи обсъждат модела, а бъдещи булки благодарят на компанията, че най-накрая се е сетила да създаде Crocs и за специални поводи. С много по-изискана визия, нали.

И докато ние още се съвземаме от този нов тренд, ви питаме какво мислите вие и бихте ли казали „Да“ на любимия човек, докато носите тези обувки?

Междувременно, ако и вие не можете да си представите как биха стояли – вижте тенденциите при сватбените рокли и мислено добавете един Crocs.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари