IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристин Илиева започна отново работа

21 май 2019 08 50

Направи първата фотосесия след катастрофата

Източник: Facebook

Източник: Facebook

Кристин Илиева започна отново работа. След като месеци наред се възстановяваше от катастрофата, която претърпя с приятелката си Дивна, красавицата сподели с феновете си във Facebook, че отново е застанала зад обектива.

„Много се вълнувам и искам да споделя с вас първата си фотосесия след една година прекъсване“, написа моделът и качи две снимки от най-новата кампания на популярна марка перилни препарати.

„Благодаря и на целия екип за вярата им в мен и професионалното отношение. За мен беше радост да работим заедно и да направим нещо толкова красиво реалност!“, добави тя.

До момента Кристин споделяше фотоси от стари ангажименти.

Илиева претърпя няколко операции в Истанбул, заради които в началото трудно се придвижваше и беше с патерици. Предстои ѝ нова, за която нейните приятелки набират средства.

„Недейте да чакате нещо да ви бъде отнето, за да го оцените чак тогава. Бъдете благодарни за всеки ден. Аз все още се възстановявам и се боря всеки ден, но съм горда със себе си докъде стигнах и през какво минах. Винаги ще има и добри и лоши дни, но сами избирате как да живеете живота си“, сподели тя по повод една година от катастрофата, която преобърна живота ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари