IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Детайли за историческата модна линия на Риана

23 май 2019 09 00

Певицата се превърна в първата чернокожа жена, която има линия в Louis Vuitton

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

По-рано този месец Риана оповести, че заедно с модната марка Louis Vuitton ще основат линия, която ще се казва Фенти, както е фамилията на певицата. Тя сподели, че това е уникална възможност да развие своите способности в тази област без да ѝ се налагат граници.

Това е първата модна линия на Louis Vuitton от 1987 г. насам. Тя ще представи на своите клиенти дрехи, обувки и аксесоари с почерка на Риана.

Преди дни бяха съобщени някои новини относно проекта.

Първи до колекцията ще могат да стигнат парижани като те ще имат възможност да закупят артикулите от 24-и май, а на 29-и ще бъдат пуснати в магазините на Louis Vuitton в целия свят, както и онлайн.

Снимка: Reuters

Целият стил в колекцията е вдъхновен от Риана.

„Има спортни панталони с перли и мъжествено дънково яке с корсет. Обожавам корсетите. Сложихме ги в костюми, в тениски и в блузи“, споделя тя. Певицата сподели, че първата част от линията е малко по-дръзка докато втората вече е по-женствена.

Снимка: Reuters

Продуктите обаче няма да са по джоба на всеки. Цените им започват от 400 долара за аксесоари и стигат до 1000 долара за избрани дрехи. Така че, ако искате да сте сред щастливците и да се сдобиете с дреха от певицата, ще трябва да започнете да спестявате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари