IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модни съвети за мъжете

24 май 2019 08 00

Какво да носите през лятото

Снимка: istockphoto

Снимка: istockphoto

Макар времето с нищо да не подсказва, че идва лято, то все пак наближава. Скоро ще захвърлим якетата и дългите ръкави и ще променим гардероба си с нещо по-прохладно. С наближаването на топлите дни е хубаво да помислите за модните тенденции, които важат за отпускарския сезон. Ето някои съвети за господата, за това как да изглеждат привлекателно и в крак с модата през лятото.

Цветни ризи

Мина времето на едноцветните и скучни ризи. Тази година на преден план излизат малко по-абстрактните модели. Макар много от мъжете да смятат, че цветните неща не придават мъжественост, дизайнерите тази година са точно на обратното мнение. Така че, ако заложите на нещо с цветни шарки, със сигурност няма да сгрешите.

Снимка: iStockphoto

Малко по-дълги къси панталони

Всяка година приемливата дължина на мъжките къси панталони се променя. През 2019 дизайнерите са се спрели на вид, който пада малко под коляното. И тук цветните шарки набират скорост и се появяват на все повече модели.

Снимка: iStockphoto

Кръгли очила

Вече е немислимо да се излезе без слънчеви очила. Експертите винаги са казвали, че изборът на такъв аксесоар е от особено голямо значение, защото той придава завършеност на облеклото. Тази година на мода са кръглите очила, които прилепват към лицето. Независимо от формата на лицето, точно такъв модел е правилният избор за лятото.

Снимка: iStockphoto

Мокасини

И тази година мокасините са едни от най-предпочитаните мъжки обувки от дизайнерите. Прохладни и ниски, те са идеални за всеки случай – независимо дали сте на работа или на почивка. Този тип обувки придават комфортност и лекота, от която всеки се нуждае.

Снимка: iStockphoto

Цветни гривни

Една от новите модни тенденции, които набират популярност през изминалите години, е носенето на цветни гривни. Може да носите една, която да се откроява или пък няколко, но с различни нюанси, за да не се сливат.

Снимка: iStockphoto

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари