IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Експерти: Меган не изневерява на предишния си стил

30 май 2019 11 40

Харесва рокли с деколте „лодка“

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Меган Маркъл не е променила рязко стила си на обличане след като стана съпруга на принц Хари. Това твърдят експерти пред Daily mail, според които с роклята, която тя се появи при официалното показване на сина ѝ Арчи, тя иска да насочи вниманието, че иска да се облича по-скоро като актриса, отколкото като кралска особа.

„Херцогинята на Съсекс е известна с шикозния си монохромен гардероб, който се е променил съвсем малко след влизането ѝ в кралското семейство“, казва Хана Бетс в документален филм за стила на Меган Маркъл. По думите ѝ, дрехите, които тя носи, „говорят“, че тя иска да запази част от своето „бивше аз“.

37-годишната майка, която роди на 6 май, се слави с любовта си към дизайнерското облекло. Тя харесва брандове като Stella McCartney, Burberry, Alexander McQueen, Victoria Beckham. Но в гардероба й няма само британски марки.

Меган не се срамува да се покаже с един и същи тоалет на две различни събития. Но го прави по-рядко в сравнение с етърва си Кейт Мидълтън, която обича да рециклира дрехите в гардероба си.

Често облеклото на кралските особи е техният начин за общуване с масата, посочват експертите. Те са категорични, че роклите на херцогинята, които понякога са по-къси, „крещят“, че тя е бунтарка, има своя идентичност и ще я показва въпреки строгия протокол.

През май 2014 г. звездата от сериала „Костюмари“ и настояща съпруга на принц Хари облича свежа бяла рокля за събитие в Ню Йорк. Четири години по-късно модните експерти отбелязват, че тя е избрала почти същата за обиколката из Нова Зеландия.

Източник: Reuters

През юли 2016 г., когато се запознава с бъдещия си съпруг (втори), тя носи по-тъмни рокли с дължина до коляното. Със такива в същия стил се появява на остров Фиджи през 2018 г.

Стилистите отбелязват още, че за по-важните събития Меган носи чорапогащник, но през последните месеци от бременността тя винаги ходеше боса, при това на високи токчета.

Източник: Reuters

Деколтето тип „лодка“ е едно от нещата, които американката успява да наложи сред британките. Очевидно тя харесва да носи рокли с открити рамене, което е трик за подчертаване на лицето.

„Тази линия на деколтето става неин фирмен стил. Тя е по-открита и сексапилна в сравнение с обичайното кръгло деколте и изглежда по-свежо от острото“, посочва дизайнерката Александра Фулъртън, според която търсенето на тоалети с такова деколте на Острова се увеличава.

Предстои да разберем дали херцогинята на Съсекс е успяла да прибере коремчето, което си личеше след раждането, както и какви дрехи ще носи докато отново влезе в стария си размер отпреди бременността.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари