IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как го носят звездите: Този къс, къс топ, бейби!

14 юни 2019 14 30

Тенденцията е доста мултифункционална

Снимка: x17agency

Снимка: x17agency

Ретро вдъхновенията отдавна не са нещо ново за модната индустрия, особено напоследък, когато често надникваме в дълбините на гардероба за нещо, което отново е водеща тенденция.

Така преди няколко сезона „изровихме“ обратно късият топ, който не бяхме носили от деца, за да го видим върху всички звезди и супермодели.

И докато се усетим, вече стоим с един изрязан топ в ръка и се чудим какво да сложим в долната част на тялото.

За да не се чудите повече, представяме Негово Величество Изрязан топ и как го носят звездите.

1. Софи Търнър

Гледахме я няколко години с дълги рокли, броня и пуснати червени коси в „Игра на тронове“, а сега актрисата като че нямаше търпение да сложи късия топ. Папараци я улавят на вечеря с нейния любим, а Софи Търнър залага на комбинация с бял спортен панталон и, още по-интересно – черно сако.

Екшън, камера! #DGLogo!

Модни правила, които кралските особи спазват

2. София Вергара

При София Вергара дори и най-семплата и класическа тенденция преминава през знака на акцентите, а късият топ не е изключение. Екзотичната красавица залага на модел с перфорация и къдри, който комбинира с дълга пола на многоцветно хоризонтално райе. И тъй като е истинска дива, цялостната визия е завършена със сандал на висок ток.

3. Миранда Кер

Супермоделът умело играе с тенденцията за къс топ и ни вдъхновява да заложим на геометричните фигури, както самата тя е направила. Класическата комбинация е завършена с деним с висока талия, а женствеността е подчертана с голи рамене.

4. Кендъл Дженър

Какво по-голямо признание за една тенденция от това да я носи супермодел? Така късият топ откри място във визията на Кендъл Дженър, която също го комбинира с деним. Спортният модел е допълнен от жълта чанта, а супермоделът я избира за среща със своята приятелка – Хейли Болдуин.

5. Кая Гербер

И, разбира се, Кая Гербер на ревюто на Chanel! Красавицата представи късия топ в една негова нетрадиционна визия, но пък точно в духа на модната къща. Късият топ с туид и многоцветни ресни е добър вариант за настроение в летните дни. А и Chanel винаги е добро решение.

Снимки: x17agency

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )