IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристиан Лубутен подготвя огромна изложба в Париж

25 юни 2019 11 40

Дизайнерът ще покаже за първи път някои модели обувки

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Феновете на стилните обувки може отсега да търсят полети до Париж през февруари. Тогава, в града на любовта, Кристиан Лубутен ще направи изложба на своите модели обувки.

Шоуто ще покаже селекция от дизайни от творчеството на Лубутен, които, по негови думи, включват над 15 000 обувки и ботуши. Сред тях ще има и чифтове от личната му колекция, някои от които никога не са виждани.

Част от обувките, които ще направят своя дебют пред публика, са резултат от сътрудничеството на дизайнера с много от неговите колеги. Феновете могат да очакват откровения от самия Лубутен за това какво го е накарало да започне своите колекции.

Снимка: Reuters

Множество звезди избират дизайнерските обувки, сред които са режисьорът Дейвид Линч, хореографът Бланка Ли и художниците Имран Къреши и Лиса Рейхана. Тези връзки се оказват много важни за развитието на Лубутен като той и до ден днешен продължава да произвежда хиляди обувки всяка година.

„Където и да отида, винаги има градина, музей, концерт или църква, които да видя“, споделя Лубутен пред Воуг. „Основният ключ към успеха ми е моята отвореност към света. Опитвам се да отида там, където другите не искат“.

Снимка: Reuters

Изложбата ще се проведе от 25 февруари до 28 юли 2020 в двореца Порт-Доре в Париж.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари