IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Кембъл бе обявена за модна икона

25 юни 2019 14 40

„Черната пантера“ ще бъде почетена на 2 декември

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Наоми Кембъл бе обявена за модна икона на събитие в хотел „Риц“ в Лондон, предаде Франс прес.

Супермоделът получи това признание за изключителния ѝ принос към модната индустрия, както и за филантропската дейност, с която се занимава.

49-годишната Кембъл ще бъде почетена на 2 декември на церемонията за Британските модни награди.

Наоми Кембъл, прочута като „Черната пантера“ коментира случилото се като сподели, че е развълнувана за оказаната ѝ чест.

Кембъл освен това оповести, че учредената от нея през 2005 г. фондация „Fashion for Relief“ ще организира благотворително дефиле през септември в рамките на Лондонската седмица на модата.

Наоми всъщност вече е организирала подобни прояви за подпомагане на жертвите на урагана Катрина, опустошителното земетресение и последвалите вълни цунами в Япония и земетресението в Хаити.

Съвсем скоро Кембъл се появи пред британското издание „Vogue“ с провокативен кадър без дрехи. Пред изданието тя сподели, че дълго време не се е чувствала добре в тялото си. Това станало, защото често се налагало да търпи подигравки за телосложението си.

Наоми Кембъл – моделът, който обича тялото си

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )
ne poznavam jenata na snimkata, pojelavam i uspehi
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар