IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Една презрамка, животински принт: Мода за плажа

26 юни 2019 07 30

Какво ще бъде морерно на плажа през 2019?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Социалната мрежа Instagram стана едно от местата, от които започват най-много модни тенденции. Това ще важи и за банските през това лято. Ето най-хитовите модели, които често ще виждате и на снимките в мрежата, и на плажа, според Teenproblem.net
 
Бански с аксесоар (шал, колан, кърпа)
 
Целите бански с колан са вечна класика. През това лято ще е модерно да носите цели бански или половинки, комбинирани с някакъв аксесоар - колан, малко шалче, което пада надолу към краката, или горнище, което имитира кърпа за глава - идеално за дамите с по-малък бюст. Може и по банските да има копчета.

Бански с една презрамка
 
Това е една много секси тенденция - заложете на бански, който е само с една презрамка. Голото рамо изглежда много съблазнително, а и това определено е по-оригинален модел.
 
 Животински принт
 
В последните месеци много знаменитости залагат на животинския принт при банските - Кайли Дженър носи леопардови бикини, а Клои Кардашян заложи на бански, който имитира петната на кравите. Това са закачливи модели, с които ще привлечете вниманието на плажа.

Останалите тенденции, които ще бъдат хит при банските костюми през лятото - четете в Teenproblem.net

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари