IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модни спецове за Меган: Промени кралското семейство

9 юли 2019 14 30

Спазва дрескода, но същевременно остава секси и уверена...

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Херцогинята на Съсекс Меган внесла разнообразие в кралското семейство. Такова заявление направил художественият ръководител на модната къща Balmain Оливър Рустейн в интервю пред The Sunday Times.

Той разказа, че бил „обсебен“ от кралското семейство в ранна детска възраст, когато е израснал във френския град Бордо. Вече на 33 години, дизайнерът бе попитан какво мисли за Меган Маркъл, а той призна, че я обича.

„Тази поява на Маркъл в кралското семейство е невероятна стъпка – има повече разнообразие, за което винаги съм се борил в моя малък свят. Тя е красива“ – обясни още той.

Дизайнерът също похвали съпругата на принц Хари за спазването на правилата на дрес кода на кралското семейство, като същевременно успява да запази увереността си и да е секси.

Оливър Рустейн е френски моден дизайнер, който оглавява марката Balmain от 2011 г. насам. Негови клиенти са известни личности като певицата Риана и телевизионната звезда Ким Кардашиан.

През април главният редактор на Vogue Анна Уинтур заяви, че вкусът на Меган Маркъл е от полза за кралското семейство и започва да влияе със собствените си модни предпочитания.

„Най-важното е, че тя донесе модерност у кралското семейство и се превърна в източник на вдъхновение“, каза експертът по модата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари