IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Различните рокли на Едгар Артис

28 юли 2019 10 45

Дизайнерът прави революция в изкуството

Снимка: Edgar Artis Facebook

Снимка: Edgar Artis Facebook

Едно от най-красивите изкуства в днешно време е дизайнът. Умението да виждаш неща, които все още не съществуват и да ги създадеш от нищото, се отдава на много малко хора. Преди време рисунките и материалите на роклите са били просто плат, но вече не е така.

Арменският дизайнер Едгар Артис е измислил нов начин, по който да впечатлява своите фенове. Младежът е на 25 години и в момента се подвизава и като моден илюстратор в социалните мрежи. Започва да публикува снимки на своите модели в Инстаграм през 2015-а и веднага набира огромна популярност. 

Сред най-интересните му рисунки на рокли са тези, които включват предмети от бита и ежедневието. Например, в профила му ще видите дама, която е „облечена“ в красива сива рокля, но като се вгледате, ще разберете, че всъщност това са обикновени вилици.

 

 

Артис вече има над половин милион последователи в социалните мрежи, а една негова снимка събира хиляди харесвания веднага щом е качена. Той споделя, че чрез изкуството си цели да накара хората да се вгледат в малките неща в живота и да разберат, че всичко около нас може да бъде превърнато в красива картина. 

„Чрез моето изкуство искам да разпространя мир, любов и позитивна енергия, тъй като смятам, че вече има повече негативизъм в наши дни“, казва младият артист. В дизайните му ще видите и рокли от храна, включително от хамбургери и пържени картофки. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от EdgaR_ArtiS (@edgar_artis) на Май 25, 2019 в 5:40 PDT

 

3D моделите изглеждат съвсем като истински дизайнерски дрехи и човек трудно може да откъсне очи от тях. „Много хора се страхуват да покажат на всички на какво са способни. Моят съвет към тях е да не се срамуват от себе си и да разкрият таланта си пред света“, споделя Едгар Артис. 

Другите му дизайни показват т. нар. „прозрачни“ рокли. По време на пътувания, Артис се опитва да улови инфраструктурата на държавата, в която се намира и да я вплете в своите картини. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от EdgaR_ArtiS (@edgar_artis) на Апр 14, 2019 в 6:22 PDT

 

Една от най-красивите му рисунки е „водната рокля“, в която 3D илюзията заблуждава човек, че през картината преминава водопад. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари