IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Игра на тронове с Rolls-Royce: Гуендолин и Phantom

23 юли 2019 14 40

Актрисата в специална кампания

Снимка: Rolls-Royce

Снимка: Rolls-Royce

Британският моден фотограф и режисьор, Ранкин, засне новата кампания на Rolls-Royce, превръщайки я в своеобразна игра на тронове.

Кампанията „Пренаписани правила“ включва актрисата Гуендолин Кристи и е създадена в чест на осмата генерация от модела Phantom.

Номинираната за награда „Еми“ актриса, която изигра Лейди Бриен Тартска в „Игра на тронове“, представя и показва нагледно защо автомобилът е символ на истински забележителен лукс и успех.

„Rolls-Royce е най-добрата британска марка. Номер едно. Преди осем години имах честта да карам Phantom, докато работех по „The Spirit of Ecstasy“. Това беше най-голямото удоволствие от шофиране, което някога съм изпитвал през живота си. Всъщност се почувствах като бунтар и част от тази иконична история. Осъзнах, че Rolls-Royce е най-добрата марка с причина.“, споделя Ранкин.

„В моя филм с Гуен исках да представя това единствено по рода си усещане, исках всички да знаят точно колко страхотни са Rolls-Royce и защо Phantom е икона. Всеки трябва да опита“, продължава той.

Самите кадри представят актрисата в различни ситуации като подготовка за каране на сърф (разбира се, че и сърфът е Rolls-Royce) и колко забавно може да бъде да измиеш колата, дори и да си на висок ток.

Всички кадри можете да видите в нашата галерия, а специалното видео вижте тук.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JOn-oqfj8JY" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари