IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добрите цитати от Жизел Бюндхен

26 юли 2019 14 30

Супермоделът и нейните изказвания

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Всичко, което Жизел Бюндхен е казвала през времето на своята легендарна кариера, е изглеждало като не съвсем истина, пише Wmagazine.

Самата тя винаги се е определяла като „скучна“, а това със сигурност е нещо, на което трудно можем да повярваме.

Красавицата е лицето на модната революция със своите емблематични проекти за едни от най-големите модни къщи. Но красивото лице съвсем не е единственото, с което Жизел е влизала в списанията и вестниците.

Нейното мнение и позиция по различни въпроси винаги са били гласно изказвани и понякога, ако сме честни, са шокирали аудиторията.

Така си спомняме ясно момента, в който каза, че слънцезащитата е „отрова“ или времето, в което сподели, че за хранителните разстройства на супермоделите са виновни техните родители.

Във връзка с това, представяме ви някои от най-запомнящите се реплики на Жизел Бюндхен във времето.

1. За кърмата

„Децата ми не се разболяваха, когато ги кърмех. Ако имаха нещо в окото, поставях кърма. Преди полет капвах по няколко капки в носа, за да ги предпазя от бактериите в самолета“

2. За това защо веднъж не напусна апартамента си в рамките на 6 седмици

„Беше твърде студено“

3. За силата на калта

„Когато бях тийнейджърка имах пъпки и, Боже, всеки път, когато някой погледнеше лицето ми мислех, че гледа пъпките ми. Поставях кал върху лицето си, за да ги изсуша и това работеше“.

4. За диетата на децата

„Не съм пила газирано от 10 години. Децата ми се хранят с това, с което се храня и аз. Първата храна на сина ми беше папая и после авокадо. Той обича чесън, защото ядем много от него вкъщи. Дори малката ми дъщеря. Тя няма да хапне нищо, ако в него няма чесън.“

5. За Том Брейди преди да стане неин съпруг

„Той е най-подходящият. Но си има приятелка, нали? Сладък е, но ако си има приятелка, за мен е гей. Има твърде много мъже на света, за да ходиш след мъж, който си има жена. Животът е твърде кратък“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )