IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт за кариерните избори и любовта на феновете

3 август 2019 10 45

Актрисата е на корицата на Vanity Fair

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Имаше време, когато вампирите бяха на почит. Филмите с вечните, кръвопиещи същества излизаха един след друг и всеки се бореше да достигне до номер 1 в боксофиса. Битката беше оспорвана докато на екран не се появи „Здрач“ през 2008 година.

Поредицата е базирана на 4-те романа на Стефани Майър и представя на света Кристен Стюарт, Робърт Патинсън и Тейлър Лаутнър. Историята е леко банална и разказва за вампира Едуард (Патинсън), който се влюбва в стеснителната Бела (Стюарт). Момичето също изпитва същите чувства, но връзката им е подложена на изпитания, сблъсквайки света на живите и мъртвите.

Разбира се, още с първия си филм, „Здрач“ се превръща в сензация сред младото поколение, а актьорският състав бързо придобива статус на звезди. Започва се постоянното следене от папараци, слуховете за какво ли не и грубото навлизане в личния живот. Освен на екрана, Робърт Патинсън и Кристен Стюарт започват да се срещат и в живота. 

 

 

Все още не се знае дали всичко е било любов, или добър ПР, но двойката успява да се задържи заедно точно толкова, колкото продължава излъчването на филмите. Следва шумна раздяла, след като се появяват снимки на Стюарт и режисьорът на „Снежанка и ловецът“. После се появяват слухове, че двамата влюбени отново са заедно докато не се стигна до признанието, че всъщност Кристен е хомосексуална. 

В момента тя е във връзка с модела Стела Максуел, която я придружава по време на снимките за Vanity Fair. В новия брой на списанието, Стюарт говори за бързото ѝ издигане в киносредите и това, че всъщност хората не са я разбирали тогава. 

 

 

„Просто защото не исках да бъда в центъра на вниманието, всички си мислеха, че се държа като гаднярка. По никакъв начин не съм искала да изглеждам като бунтар и да се противопоставям на другите. Искам хората да ме харесват“, споделя тя пред изданието.

След огромния си успех, Стюарт избира да работи по независими проекти, а не да използва славата си за огромни блокбастъри. Тя обяснява решението си с това, че славата, която „Здрач“ ѝ дава не е лесна за носене и е искала да излезе от този персонаж, с който хората винаги я свързват. 

 

 

Сега Кристен ще участва във филма „Ангелите на Чарли“ заедно с Наоми Скот и Елла Балинка. Актрисата твърди, че няма търпение светът да види новата адаптация на поредицата от 2000 година. „Искаме да почетем оригинала и това, което жените преди нас успяха да направят. Обичах филмите като малка“. 

„Ангелите на Чарли“ се очаква да пристигнат в България на 15 ноември тази година. 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари