IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модел на Victoria’s Secret с шокиращи признания

8 август 2019 11 40

Бриджит Малкълм се бори с анорексията

Instagram

Instagram

Системно лишаване на организма от жизненоважни храни, постоянно мерене на кантара, недоспиване... Това са само част от проблемите, които имат много манекенки през годините. Броени дни след наемането на трансджендър и оставката на маркетинговия директор, Бриджит Малкълм, която работеше за Victoria’s Secret през 2015/2016-а, разкри за ограниченията, на които е била подложена, работейки за различни брандове.

„Това съм аз, няколко седмици, след като клиент отказа да ме наеме. Причината за това беше „Тялото на Бриджит не изглежда достатъчно добре“, написа манекенката в Instagram и публикува няколко снимки за сравнение.

Австралийката призна пред последователите си, че заради строгите изисквания на различните ѝ работодатели, в един момент отключила страх от приема на храна. Тя се притеснявала, когато яде, най-вече за да не напълнее и остане без работа.

„Момичето от тези снимки нямаше цикъл с месеци и се нуждаеше от 12 часа сън на денонощие, за да функционира. Най-обърканата част от историята е, че бях одобрена от същия клиент преди години, когато обиколката ми беше с 1 см. по-малка“, обяснява още Бриджит.

След модела трансджендър: Оставка във Victoria's Secret

„До тази година се очакваше от мен да поддържам ханш под 90 см. Моите комфортни сантиметри са с два повече на това изискване. Това е начинът, по който изглеждам и е устроено моето тяло. Някои модели поддържат тази обиколка безпроблемно. Аз не съм от тях. А това определено беше голямо напрежение за мен през последните 14 години, в които работех като модел“, пише още тя в изповедта си за трудностите, през които е преминала.

Източник: Instagram

„Толкова съм горда с теб, момиче. Продължавай в същия дух“, написа последователка на красавицата.

В момента Бриджит Малкълм продължава да работи като модел, но вече не е вманиачена по изискванията на клиентите. По думите ѝ, гледа да се храни здравословно и не се вторачва в теглото си.

Бившият ангел на Victoria’s Secret се стреми да насърчи повече момичета да харесват телата си такива каквито са и не залитат по драстични диети и гладуване. Тя често пише по темата в своя блог и социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари