IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким с поредна маркова покупка за щерка си

9 август 2019 11 50

Каквато майката, такава и дъщерята

Instagram

Instagram

Както се казва: „Каквато майката, такава и дъщерята“. Норт Уест е само на 6, но вече се е превърнала в модна миниикона. Наскоро Ким Кардашян публикува снимка, с която се похвали, че глези най-голямото си момиченце с поредния марков аксесоар.

Кадърът е от почивката на риалити звездата и съпруга ѝ в Япония. На нея детето позира със сребриста чантичка от капсулна колекция на Dior, която струва 35 000 долара.

Потребители на социалната мрежа не пропуснаха да отбележат факта, че малката Норт е облечена по-стилно от известната си майка – тя е със зелен панталон и жълто горнище с пера, като обувките са в тон с него.

Източник: Instagram

Според информация на списание Vogue, чантата на детето е само една от десетте бройки, които брандът е произвел. Според медията „тя е изключително колекционерско произведение, достойно за музей“.

Въпросният аксесоар, който разгневи много майки, е създаден в сътрудничество с известния японски художник Хайме Сораяма.

Норт носи маркови дрехи и аксесоари още от много малка. Папараците снимаха момиченцето с ботуши на Balenciaga, когато то беше едва на 3. Тогава те струваха близо 1 700 долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари