IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пръв поглед към новата линия на Меган Маркъл

24 август 2019 13 00

Херцогинята на Съсекс работи усърдно дори през лятото

Снимка: Reuters

Меган Маркъл е в пълна готовност за работа. Херцогинята на Съсекс в момента се труди над новата си модна линия и вече може да покаже на феновете как върви процеса. Тя публикува клипове в Инстаграм, на които се вижда, че явно всичко е наред, защото Меган изглежда повече от щастлива.

Феновете могат да видят и как херцогинята посреща моделите и наблюдава как преминават фотосесиите. Мегън дори се включва още повече в процеса като оправя тоалета на едно от момичетата. След това, разбира се, идва време и за удобрение на снимките. Съпругата на принц Хари изглежда доволна и от резултата,  което е обнадеждаващо за феновете.

Мегън 1

Снимка: Instagram

Усмивката на Меган показва, че тя не се притеснява от критиките, които напоследък валят към кралското семейство. Тя и съпругът й бяха подложени на огромно количество нападки по редица случаи. Най-пресният е от пътуването им в Ница, за което хората ги обвиниха, че харчат обществени пари и замърсяват още повече въздуха.

Мегън

Снимка: Instagram

Ще видим дали модната линия на херцогинята ще тръгне безпроблемно. Очаква се тя да бъде пусната по-късно през годината. Разбира се, в духа на кралското семейство, и това начинание има благотворителна насоченост. За всяка поръчана дреха, модната къща, с която работи Меган ще дарява друга на организация, която помага на безработни и уязвими жени да се върнат отново на работа.

Мегън

Снимка: Instagram

Меган заяви, че иска жените, които ще носят дрехите й да се чувстват като супер геори. 

Мегън

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

FFF ( преди 4 години )