IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мястото на тенденциите е на улицата!

2 септември 2019 14 30

Духът на Ню Йорк и градската мода

Снимка: Carolina Herrera

Често ли ви се е случвало да разглеждате страхотни рокли на големи модни къщи, да ви харесват наистина много и в следващия момент да се замислите, че просто не си представяте къде може да носите някое от тези изделия?

Е, от Carolina Herrera имат нещо да ви кажат – мястото на тенденциите е на улицата!

Кампанията на модната къща за есен-зима 2019 прави точно това – изкарва дългите коктейлни рокли в градската джунгла на Ню Йорк.

Супермоделите тичат по улиците, загряват с упражнения из парковете и скачат по покривите на сградите пред обектива на Шарлът Уелс.

Carolina-Herrera

Уес Гордън, креативният директор на модната къща, залага на ярки и силни цветове като жълто, цикламено и синьо, за да внесе настроение из фееричния тюл и дръзките дълбоки цепки.

„Уникалният дух на Ню Йорк оживява в рекламната кампания на Carolina Herrera” за есен 2019, създадена през погледа на креативния директор Уес Гордън. Заснета в Ню Йорк, кампанията представя свежа градина от ярък тюл и дръзки цветове, вдъхновени от силния чар на жената, цветята и самия град“.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари