IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмица на модата Ню Йорк: Неон, рок и опера

9 септември 2019 15 00

Колекцията на Jeremy Scott за пролет-лято 2020

Снимка: Getty Images

Случвало ли ви се е да ви писне буквално от всичко? Да ви се струва, че живеем в странен свят и някак си да ви се прииска да станете особено близки с Илон Мъск, за да си осигурите място до Марс и просто да зарежете всичко? Защото не ви пука вече особено.

Точно това силно чувство на скъсване с оковите и реалността използва Джереми Скот за своята колекция пролет-лято 2020.

Дизайнерът застъпва силно Седмица на модата в Ню Йорк, за да ни отведе в един нов свят, в който, както самият той казва, просто иска „да се забавлява“. А когато говорим за забавление, лишено от всякакви граници и правила, то определено той е нашият човек.

Jeremy-Scott

И така навлизаме в топлите сезони на 2020 година с много неон, рок и опера. Малко хеви метъл, малко рок и силно пренасищане на ретро тенденции от 80-те години описват неговите предложения. Много анималистични принтове в жълто и черно, лак по обувките, обемни цветни коси, цветни принтове по роклите и асиметрия диктуват тенденциите в Jeremy Scott.

Това, което не можем да пренебрегнем обаче е, че измежу забавлението и усещането за лекота и дързост, майсторството на изработка е на изключително ниво. Защото подчиняването на къдрите, воалите, ръчната инкрустация на блестящи елементи и наслояването на пластове материи не е никак лесна работа.

Jeremy-Scott2

Благодарим за този полет извън реалността и заедно с Jeremy Scott обявяваме Седмицата на модата в Ню Йорк за открита!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари