IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Родната следа: Кристин Илиева за италианския Vogue

12 септември 2019 12 00

Пътят от болничното легло до италианското издание

Снимка: Instagram

Кристин Илиева се завърна към кариерата си на модел, пише Teenproblem.net

Звездата е позирала за специална фотосесия за италианското издание на „Vogue“. 22-годишната красавица е много щастлива, че е имала сили да направи това и отново може да се занимава с моделство – от болничното легло до италианското издание на „Vogue“, отбелязва самата тя.

„Сбъдната мечта! За мен това е най-голямото постижение в кариерата ми.Преди около месец си зададох следния въпрос: „Каква е мечтата ти?“ Естествено, това е да се възстановя и да водя нормален начин на живот, но в професионален план, каква е мечтата ми?! Не знаех, изгубих надежда. Нещото, което винаги ме е жегвало, карало ме е да се чувствам жива, да бутам нагоре и все по-нагоре, вече беше толкова далеч. Бях се отказала. Приятели ме питат дали ще продължа да снимам, отговорът ми беше „Едва ли“. Всеки се опитваше да ме подкрепи, но когато не го практикуваш, не се чувстваш уверен и самочувствието ти го няма, не мислиш, че ще стане.

Е, чудото стана! А сега вярвам в себе си повече от всякога и това, че да мечтаеш и да се бориш, винаги води до добър край! Колкото повече го искаш, толкова повече скъсяваш дистанцията!  Пожелавам на всеки от вас да не спира да преследва мечтите си и да вярва в себе си!“, написа Кристин в Instagram и показа снимки от фотосесията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари