IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур се съблече за корица: Сподели за браковете си, наркотиците...

14 септември 2019 12 00

И на 56 години актрисата продължава да поддържа перфектно тяло

Деми Мур свали дрехите си за корицата на сп. „Harper's Bazaar“. Актрисата за първи път се снима гола преди 30 години, когато в напреднала бременност украси корицата на сп. „Vanity Fair“, припомня в. „Daily Mail“.

56-годишната звезда е позирала седнала в профил до басейн, поприкрила тялото си с ръце. Ясно си личи, че все още е в отлична физическа форма. Бившата съпруга на Брус Уилис и Аштън Кътчър е застанала пред обектива на прочутия фотограф Мариано Виванко.

Снимка: Instagram

Снимката и интервюто в списанието са направени за реклама на автобиографията на Деми Мур „Inside Out“. Актрисата разказва в нея за 40-годишната си кариера, браковете си с двамата актьори, проблемите с пристрастяванията, детството си.

„Това е история за оцеляване, успех, предаване, както и издръжливост“ – гласи изявлението към книгата. В автобиографията си Деми Мур разкри, че е била изнасилена на 15 години, а 27 години по-късно е тръгнала по спиралата надолу, подхранвана от наркотици и алкохол, след като претърпяла спонтанен аборт с бебето на Аштън Кътчър.

Звездата споделя откровено за изпитанието в тийнейджърските си години, когато е била изнасилена през 1978 г. в гимназията Феърфакс, Лос Анджелис. Мур споделя и за времето, когато е започнала да се среща с 15-години по-младия от нея Кътчър. Двамата губят бебето си през 2004 г. в шестия месец от бременността. Двойката – която започнала да се среща през 2003 г. – щяла да кръсти дъщеря си Чаплин Рей. Мур обвинява себе си за загубата на бебето и покрай болката се отдава на стар проблем – алкохола.

Деми описва романа си с по-младия си колега като „довършителни работи, с които можех просто да върна времето назад и да преживея още веднъж младостта“. Двамата се разделят през 2011 г., когато Мур разбира, че той ѝ изневерява, а самият Аштън се жени за Мила Кунис, от която днес има две деца. Деми добавя в книгата, че с него тя успява да изживее младежките си години много повече от момента, когато наистина е на 20.

В книгата Мур си припомня още, че се е изнесла от семейния дом на 16-ия си рожден ден и заживява с китарист. По-късно се омъжва за рок музиканта Фреди Мур.Две години по-късно вече е съсипана от проблеми с пристрастяване към алкохола и наркотиците. Актрисата по-късно има проблеми и с манията си за теглото. Тя споделя и за брака си с Брус Уилис, от когото има три дъщери.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари