IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Money on my mind: Златното момиче Джей Ло

13 септември 2019 17 40

Актрисата на премиерата на новия си филм

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джей Ло определено знае как да се появи на събитие и да събере всички погледи. Известна с това, че най-вероятно никога няма да остарее и винаги ще бъде в перфектна форма, актрисата знае къде е нейната сила и безспорно я е превърнала в оръжие.

50-годишната актриса се появи на премиерата на новия си филм по време на Филмовия фестивал в Торонто точно така, както всяка жена си мечтае.

Дженифър Лопес бе облечена в дълга жълта рокля, дело на Maison de Couture, изработена с безброй много къдри, панделки и пластове от тюл.

Пищният ѝ тоалет постави акцент върху новата ѝ прическа, която за есента е решена в рус цвят и къса дължина, оформена в прическа „боб“.

И всичко това не може да отнеме акцента от тематичния избор на аксесоар, който Джей Ло избра – клъч във формата на пачка с долари в многобройни блестящи инкрустации.

„Пачката“ с долари е дело на Judith Leiber и както се очаква, нейната цена не е никак малка. Изделието струва над 4 хиляди паунда.

Само от пръв поглед на Джей Ло ни изниква само едно – припяваме си тихо „Money on my mind“ и се кефим на смелостта на актрисата!

mone-on-my-mind

J-Lo

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари