IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ники Минаж с модна линия за Fendi

22 септември 2019 16 00

Певицата наскоро сподели, че слиза от музикалната сцена

В последните седмици името на Ники Минаж постоянно попадаше в медийното пространство. Тя наскоро отмени концерта си в Саудитска Арабия като форма на протест срещу лошото отношение към жените и ЛГБТ общността.

След това тя изненада феновете си като обяви, че слиза от музикалната сцена. Причината – иска да създаде семейство, на което да се отдаде напълно. Новината обяви самата певица на профила си в Туитър. В момента тя е сгодена за приятеля си Кенет Пети и скоро планират сватба.

И тъкмо когато Ники притесни феновете си, че дълго време няма да я виждат, тя се появи на корицата на списание Elle, в което говори за своята нова модна линия. Певицата се е доверила на италианската дизайнерска къща Fendi, с която да изработи близо 127 продукта.

Те ще включват мъжко, дамско и детско облекло, което е чудесна новина за феновете на певицата. Както се казва, без проблеми ще можете да облечете цялото си семейство с нейни дизайни. Минаж има история с компанията, която доскоро беше ръководена от Карл Лагерфелд.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Barbie (@nickiminaj) на

Миналата година Ники се появи отново на корицата на Elle, когато нейна компания се явява самият Лагерфелд. Той дори се снима няколко пъти с нея. Тогава периодът беше доста натоварен за певицата, която обикаляше страната, промотирайки новия си албум Queen. 

По нейни думи обаче, да снима с Карл Лагерфелд е възможност, която не бива да се изпуска. Затова тя веднага се съгласява на предложението и хваща самолета от Лос Анджелис за Париж, където се състои срещата и цялата фотосесия. 

Относно първото ѝ впечатление за дизайнера, Ники споделя, че той е бил „не толкова сериозен, колкото си го представях. Беше фокусиран, но не беше зъл. Беше толкова интересно да го гледам в нормалната му среда“. За съжаление, Лагерфелд почина през февруари тази година в болница във френската столица.

Ники Минаж е фен на марката Fendi от дълго време, което още повече ѝ помага да избере с кого да работи по модната си линия. „Ние рапърите рапираме винаги за някакви брандове в песните си, защото си мислим, че те показват някакъв успех в живота. И когато успеем да си позволим да купим нещо от тях, се чувстваме сякаш сме постигнали нещо огромно“, заявява тя пред Elle.

Въпреки това, Минаж не смята, че е станала известна заради някоя марка. Все пак обаче обръща специално внимание на Fendi, защото, според нея, тя „кара жените да се чувстват блестящо“. Още тогава тя започва да мисли върху собствената си модна линия, която иска да бъде в колаборация с италианската марка.

И ето че година по-късно, Ники вече може да се похвали със свои дизайни. Тя е имала едно правило, което е държала да се спазва – дрехите да бъдат в определена гама розово. Целта на певицата е продуктите веднага да бъдат асоциирани с нея и нейната визия. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Barbie (@nickiminaj) на

Другото, към което се цели, е да направи дрехи, които да показват извивките на тялото. „Искам моите дизайни да правят секси момичетата, които имат тяло като моето“. Според нея, вече живеем във време, когато не трябва да изглеждаш възможно най-слаба.

Минаж обаче бърза да отговори и на критиците, които твърдят, че тя иска да промотира напълняването. „Това, което искам да кажа на момичетата е, че не е задължително да напълнеят и да имат голямо дупе. Искам просто да ги насърча да бъдат горди от себе си, дори и ако имат извивки“. 

Дизайните ѝ имат и малко носталгичен привкус. Тя е включила в колекцията си продукти, които ще бъдат и на по-достъпни цени. Певицата много добре знае какво е да нямаш възможности и затова се е насочила и към феновете, които искат да се докоснат до дизайните ѝ, но не могат. 

„Ако ще работя с Fendi, искам да се чувствам все едно съм в стария си квартал, където да имам възможност да нося такъв тип марка. Не искам само първите редове да виждат дизайните ми, искам това да се случва и в квартала“, категорична е певицата. 

Затова колекцията ѝ съдържа и по-достъпни продукти като тениски и обувки, на които е принтирано нейното име. На въпроса дали някога ще създаде и собствена линия без подкрепата на известни брандове, Ники категорично отговаря „ДА“. 

„Работата с Fendi ме накара да осъзная, че бих се наслаждавала да продължа такъв тип бизнес“, признава тя. Сега обаче Минаж се е фокусирала върху промотирането на новата си линия, която „е за всеки, който иска да покаже малко плът“.

Продуктите излизат в продажба през октомври. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари