IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ексклузивно: Колекцията очила JOY

23 септември 2019 11 00

Новите предложения за сезона

Снимка: ПР

Повече от 17 години след отварянето на първия си магазин, от „Джой Фешън“ неизменно се стремят да предлагат на своите клиенти качествени оптични продукти на достъпни цени. През този период натрупаха безценен опит за предпочитанията на потребителите. Това им даде смелост отново да бъдат пионери и да станат първата верига оптики в България, която лансира собствена марка. Следвайки примера на водещи европейски оптични вериги и разширявайки мрежата си до над 50 магазина, от „Джой Фешън“ видяха в това логичната следваща стъпка в развитието на тяхната компания. Според пазарни проучвания името на тяхната верига JOY е сред най-разпознаваемите в ритейл сектора в страната и №1 в оптичния бранш. Затова решиха името да е част и от техния собствен нов бранд – JOY.

Техните клиенти, които добре знаят, че Италия е известна не само със своята храна и култура, но и с традициите си в производството на очила, подсказаха, че очакват от бранда колекция „Made in Italy“. И те им я представят чрез JOY Premio, която разработиха заедно с италиански дизайнери. Марката включва класически и модерни дамски и мъжки модели, с които виждаме пъстрия и разноцветен живот в града.

Диоптричните рамки JOY са съобразени с масовото търсене и в комбинация с качествени стъкла от каталога JOY позволяват на клиентите да получат добър продукт на достъпна цена. Каталогът с диоптрични стъкла JOY цели да покрие максимално нуждите на българския пазар.

Слънчевите очила JOY следват актуалните модни тенденции. При подбора на моделите са се постарали да предоставят на своите клиенти възможност да се наслаждават на слънчевите лъчи безопасно, както и да подчертаят своя стил и начин на живот. Едно от предизвикателствата и предимствата на собствените марки е възможността за постоянно разширяване на портфолиото.

Открийте колекцията ексклузивно в магазините Joy Optics и Grand Optics.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари