IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Ева Лонгория с първо модно шоу

30 септември 2019 12 40

Сантяго разтопи сърцата на публиката

Ева Лонгория има сериозна конкуренция на модния подиум. Актрисата беше част от шоуто на L'Oreal по време на Седмицата на модата в Париж, но погледите на публиката бяха насочени към друг. Заедно с Лонгория на сцената излезе и нейният син Сантяго.

Момченцето, което е на 1 година е плод на брака между Ева и Хосе Антонио Бастън. То беше облечено с пуловер, на който беше изписана буквата „B“, сиви панталонки и бежови обувки. Докато беше в ръцете на майка си Сантяго изглеждаше напълно спокоен сред толкова много непознати хора.

За разлика от него, Шерил Кол, Камила Кабело и още от колегите на Лонгория, не спираха да се усмихват и да се радват на малкия модел. Все пак, цялото това шоу се оказа доста изтощително за Сантяго и към края му той беше заснет как спи върху рамото на майка си. 

Дори и конфетите и зарята не успя да прекъсне съня на момчето. Шоуто беше обявено като „празненство на красотата, модата и женската сила“. Освен Лонгория, сред участничките бяха и актрисата Хелън Мирън, Амбър Хърд и още много други. 

Ева Лонгория непрекъснато запознава Сантяго със своя свят. Наскоро тя го заведе на снимачната площадка на филма „Дора изследователката“ и заяви, че целият екип го чувстват като тяхно дете. Актрисата признава, че майчинството е променило изцяло мисленето ѝ. 

„Сега знам, че трябва да оставя света едно по-добро място за следващото поколение“, казва тя пред ET. 

Ева Лонгория с трогателен кадър с малкия Сантяго

Благодарни: Ева Лонгория и малкият Сантяго

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари