IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Професия модел – новият проект на Tialoto.bg

1 ноември 2019 15 00

Новите лица и бъдещето на индустрията в България

Снимка: Istockphoto

Ако помолите няколко души да ви кажат с какво е най-известна България, със сигурност ще получите съгласие, че едно от нещата, с които е прославена страната ни, са красивите жени.

И няма да е лъжа.

През последните години все по-често имаме повод да се гордеем с българки, които получават световно признание в една от най-красивите индустрии – модата.

Те са млади, красиви, амбициозни, имат ясно дефинирани цели и мечтаят за тях да пишат модни издания, отразяващи Седмици на модата.

Обикалят света, големите модни къщи се надпреварват да ги наемат за своите ревюта, а ние изпитваме тази радост, която кара сърцето ни да тупти още по-силно.

Те се вълнуват от тенденциите, работят усилено, знаят имената на всички добри фотографи и приемат всеки проект сериозно. Те са новото поколение млади лица, които оставят българската следа в световната мода.

Новият проект на Tialoto.bg – „Професия модел“, ще ви запознае с 5 от новите лица на Ивет Фешън.

5 момичета и момчета, които ще разкажат искрено и лично за това какво е да си модел, труден ли е пътят и за какво мечтаят силно.

А ние ще запомним лицата и имената им, защото тепърва ще ви разказваме за техните световни успехи.

Защото модната индустрия е отворена за България и красотата на нейните млади лица.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари